Aprenem a anar al bany amb una APP

Publicat el 01/03/2014 | 0 comentaris

Aprenem a anar al bany amb una APP

Entre les aplicacions per als més petits de la casa , n’hi ha una que ha destacat en els últims mesos , Potty Training App , que a través de divertits contes interactius protagonitzats per animals ajuda a les mares i pares en la complexa tasca d’ensenyar als nens quan anar al bany per abandonar el bolquer .

I és que l’ús del bany per a un nen és tot un ritual que cal aprendre i , si se li motiva adequadament a anar al bany sol, aquesta de vegades frustrant tasca per als pares pot esdevenir un joc divertit .

S´utilitza un conte interactiu que motiva els nens a ensenyar als animals a anar al bany i alhora aprenen a fer-ho com si fos un joc quan els toca a ells .

De manera que quan els animals necessiten anar al bany , aquests realitzen graciosos moviments mentre aguanten i fins i tot els surten papallones a la panxa , de manera que els nens han de tocar una fletxa i portar-los al bany a temps . Una cosa que es celebra amb aplaudiments en fer-ho bé .

L’efectivitat de l’aplicació, que va guanyar el Concurs d’Aplicacions Innovadores Colombi @ TIC 2013 - MinTIC entre 140 apps web i mòbils , depèn de cada nen , ja que a uns els fa als dies i altres als mesos .

Els creadors de l’aplicació asseguren que van fer un estudi dels animals preferits pels nens entre dos i quatre anys , als quals han il · lustrat com nadons i d’ambdós sexes , usant colors i objectes com pilotes , ninots i carros perquè els nens es sentin identificats .

“Les ganes d’anar al bany són simbolitzades amb papallones a l’estómac . Els nens porten a diversos animals de la granja al bany , inclòs un lleó , i al final el joc els demana que també facin el mateix ” , sosté la seva creadora , Camilia Echavarría , que reconeix que la idea va sorgir quan intentava ensenyar als seus dos fills a anar al bany .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>