Benvinguda de la Nutricionista-Dietista

Publicat el 02/09/2012 | 0 comentaris

Benvinguda de la Nutricionista-Dietista

Estimades famílies,

En primer lloc vull donar-vos la benvinguda al nou curs que tot just comença.

El meu nom és Marina, sóc la dietista-nutricionista del centre on assisteixen els vostres nens.

Des que era petita he sentit molta curiositat per l’alimentació humana i tot el que l’engloba, doncs sempre que viatjava i viatjo, he sentit interès per les diferents maneres de menjar de la gent dels indrets on vaig i pels productes de què en disposen que aquí on visc no els trobo.

Quan vaig finalitzar el batxillerat a l’escola, vaig començar a estudiar la diplomatura de Nutrició Humana i Dietètica a la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut a la Universitat Rovira i Virgili. Quan vaig acabar encara em quedaven moltes preguntes al cap per ressoldre respecte a la nutrició i vaig decidir que continuaria formant-me realitzant un màster en Nutrició i Metabolisme. Va ser doncs, en realitzar la meva tesina, el moment què vaig assabentar-me de que la meva il·lusió seria doctorar-me en un futur. I en aquests moments he obert la meva pròpia consulta d’assessorament nutricional a la ciutat, cosa que compagino  cursant un màster en Envelliment i Salut per tal d’ampliar la meva visió de l’alimentació humana en les diferents etapes de la vida, en aquest cas, en la gent gran.

Tanmateix, la Glenda, conenixent els meus estudis i inquietuts al respecte, va animar-me a confeccionar els menús de l´escola, tenint en compte les edats dels petits comensals i el patró de la nostra dieta mediterrània.  A més a més d’aportar consells dietètics pels petits de la casa.

Així doncs, vaig encetar aquest nou projecte amb alegria i il·lusió, doncs vaig profunditzar una mica més en la nutrició pediàtrica que resulta tant enriquidora per  mi, donat que és una etapa de la vida de nous descobriments gustatius que resulta tant meravellosa.

Una salutació molt cordial

Marina

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>