Mostres de solidaritat

Publicat el 29/04/2014 | 0 comentaris

Mostres de solidaritat

Benvolguts pares,

Després de l´acollida tan afectiva, que va promoure la festa de Sant Jordi amb els avis, hem d´agrair la solidaritat que vau tenir, amb la primera activitat que hem realitzat d´aquest tipus. Tot i ser una activitat voluntària, tots hem col.laborat de cor, amb la intenció que entre el granet d´un i un granet d´un altre, poguéssim aconseguir ajudar a una de les tres entitats que més valoréssiu (Papallupas, Hospital Sant Joan de Déu i Afanoc)

Entre les dues escoles, les votacions més suggerides van estar entre l´Hospital Sant Joan de Déu i Afanoc. Quedant com a guanyadora AFANOC (Associació de Familiar i Amics de Nens Oncològics de Catalunya) amb una recaptació total de 269,80€!!! 

Si desitgeu més informació sobre l´Associació, aquí us deixem el seu link: http://www.afanoc.org/

Ahir, dilluns 28 d´abril, el Christophe (pare de Santiago de l´escola de Països Catalans), la Marisa (mare de Juan de l´escola de Joan XXIII) i jo com a portaveu de Xino-Xano, vam fer acte en l´aportació. (Us deixem les fotografies)

Personalment, he de dir-vos de la sensació tan gratificant que tinc de haver pogut dur a terme aquesta activitat i orgullosa, no tan sols de l´equip que tinc al darrera que també ha col·laborat molt en tots els aspectes per a que aquest dia sigues tan especial, sinó amb les famílies tan humanes i solidàries que tenim a Xino-Xano!

Evidentment, no podem dir res més que MOLTES GRÀCIES! I desitjar que la batalla amb aquesta malaltia sigui cada cop més fàcil.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>