Xino-Xano va nèixer l´any 2005…

 

Us he d’explicar la història de Xino-Xano, ja que per a mi va ser un projecte molt gran i important, no parlo laboralment sinó personalment!. Jo, Glenda Mensa, tenia un bebè de gairebé cinc mesos quan vaig decidir obrir l’escola. Em va passar el mateix que us passa a molts pares a l’hora de decidir en posar un fill o filla tant petits en mans de gent desconeguda. Tenia pors, inseguretats, dubtes , i vaig decidir anar més enllà i fer realitat un somni que tenia pendent feia molt de temps…

 

un centre on volia les mateixes qualitats que volia per al meu fill

 

(com podeu imaginar va ser el primer alumne, el que va cursar els 3 cursos, donant-me el vist-i-plau i portant matricula d´honor a casa!). Tenia clares moltes coses, moltes activitats, idees noves, ganes i també vaig tenir un equip on a dia d’avui es pot dir que som família. Recordo el dia que vaig posar l’anunci de “Propera Obertura”, que ja aquell dia em van trucar pares. Al poc temps sense tenir encara les obres fetes, vam fer tres reunions amb tot l’equip i tots els pares que havien trucat. Moltes cares eren desconegudes però escoltaven atentament el que jo deia. Els hi explicava que en el local buit aniria l’estructura que estava plasmada en els projectes, les idees, les ganes i la voluntat… Hi havien cares amb totes les expressions possibles, però amb tot i això van creure amb les possibilitats que els estava oferint.

Us he de dir, que ja aquell any l’escola va estar amb la màxima ocupació, i també us he de dir que

a partir d´aquell any la meva família no ha parat de créixer…

Moltes gràcies als pares que heu confiat i confieu en nosaltres!

 

Xino-Xano!

Entre els nostres objectius, tenim adaptar el servei a les necessitats laborals dels pares, innovant i actualitzant els temaris d’educació, incorporant noves tècniques d’entreteniment enfocat al millor aprenentatge.

 

  • El nostre centre completament equipat amb zones espaioses.
  • Ubicat en el nucli urbanístic però colindant amb amplies zones verdes per a poder tenir un contacte directe amb la natura.
  • Tot el nostre equipament i espais compleixen amb la normativa exigida pel desenvolupament de l’activitat.
  • Les aules alegres i divertides, amb grans finestrals que les omplen de llum natural, múltiples accesos a les zones de lleure, espais amplis per al moviment i el joc, amb mobiliari modern i ergonòmic.
  • Totes les aules compleixen la normativa actual referente a seguretat, sistemes contra incendis, protectors a les cantonades antipinçadits, protector salva-dits a les portes, endolls fora de l’abast dels infants. Organitzades per espais lúdics, racons d’activitat, de reunió i el bany.
  • Climatització i calefacció a les aules.
  • Cuina pròpia amb menú diari supervisat per una nutricionista, amb un sopar recomenat.
  • Amplies zones d’esbarjo amb un hort, per a que puguin veure, manipular, crèixer i divertir-se.