Qui som

L’educació és un procés que dura tota la vida, però es consolida sòlidament quan s’inicia des de petits.

llar-infants-a-tarragona-atencio-personalitzada

Atenció Personalitzada

Un dels factors diferenciadors del model educatiu de Xino-Xano és l’educació personalitzada, ja que tots els alumnes i les alumnes són únics i tenim un repte personal d’aprenentatge per a cadascun i cadascuna.

L’atenció personalitzada a l’ensenyament és un dels factors que més qualitat proporciona al model educatiu de Xino-Xano. A més de conduir a un índex d’èxit escolar elevat, permet adequar els mètodes d’aprenentatge a les característiques pròpies de cada alumne, gràcies a les tutories personals i sessions d’assessorament i desenvolupament personal que les famílies mantenen amb el tutor del seu fill, per marcar junts metes concretes tant en el pla acadèmic com en el personal. Això afavoreix l’autoconeixement, l’èxit acadèmic i l’adquisició de competències personals.

“Educar no és imitar sinó construir”

El nostre Objectiu

El nostre objectiu és que el dia a dia dels nens sigui gratificant i agradable i per això disposem d’un gran equip d’educadors amb experiència i en formació constant, per garantir una atenció contínua i personalitzada de cadascun dels nostres alumnes i famílies.

A Xino-Xano acompanyem als nens a despertar les seves emocions, a utilitzar els sentits i fer els primers passos en l’educació en valors.

“El millor mitjà per a fer bons als nens és fer-los feliços” Oscar Wilde

llar-d'infants-a-Tarragona-nens-jugant
guarderia-en-tarragona-familias

Amb les Famílies

Sabem que la primera escola marcarà molt el camí a l’educació dels fills. Per això a Xino-Xano duem a terme un acompanyament constant a les famílies per ajudar-los a encarar totes les novetats d’aquesta nova etapa: els primers amics, els primers àpats a l’escola, els primers aprenentatges, l’adquisició d’hàbits…

“Ajuda’m a fer-ho per mi mateix” María Montessori