Serveis

Perquè us sentiu com a casa…

Cuina pròpia

Els centres de Xino-Xano disposen de cuina pròpia i un equip de professionals qualificats per oferir un servei de qualitat i una alimentació equilibrada. Ens adaptem a dietes específiques, casos d’al·lèrgies o intoleràncies. Enfoquem l’hora de dinar com una gran oportunitat per educar. Ajudem els alumnes a aprendre a menjar sols, a esforçar-se a menjar de tot -independentment de les preferències personals- i a comportar-se correctament a taula.

Uniforme

Els alumnes de Xino-Xano porten uniforme escolar. Per facilitar a les famílies la gestió de la compra, disposem d’estoc suficient als centres on es poden adquirir les peces necessàries.

Dpt. Psicopedagògic

El nostre Departament psicopedagògic té com a objectiu principal detectar, prevenir i avaluar les necessitats educatives dels alumnes que presenten dificultats especials en el procés de desenvolupament i aprenentatge.

Aquest Departament treballa en el seguiment d’alguns casos juntament amb professionals externs d’organismes públics que intervenen a Xino-Xano, com ara EAP o CDIAP. També orienta el professorat i les famílies en el seguiment personalitzat dels alumnes amb dificultats.

Horaris: Treball i Família

A Xino-Xano apostem per la integració de la vida familiar i laboral, per això oferim a les famílies una flexibilitat horària que s’ajusti a les vostres necessitats. Els centres estan oberts des de les 7:30h fins a les 18h, cinc dies a la setmana durant el període indicat al calendari escolar del centre.

Family programs

Així com a la nostra professió ens formem per millorar i per adaptar-nos a les novetats del sector, en l’àmbit familiar també cal formar-se com a mare/pare i aprendre sobre el procés de creixement i maduració dels fills a cada edat.

Des de Xino-Xano us proposarem programes de famílies per a cada etapa madurativa, amb l’objectiu de conèixer-la i obtenir eines perquè escola i família treballem de manera conjunta per aconseguir un desenvolupament integral i harmònic dels vostres fills.

Activitats On family

A Xino-Xano tenim una il·lusió: que els nostres centres siguin escoles de famílies. La participació i implicació de mares i pares a les diferents activitats fa créixer el vincle de confiança família-escola, essencial per dur a terme l’apassionant tasca que tenim entre mans.

Per això s’organitzen múltiples activitats al llarg del curs en què necessitarem la col·laboració i l’ajuda de les famílies, us n’anirem informant de totes. De la mateixa manera estem oberts a escoltar les vostres propostes al respecte.

English Project

Un dels reptes de Xino-Xano és aconseguir que els nostres alumnes gaudeixin de la llengua estrangera i s’hi familiaritzin, per això hem integrat l’anglès al dia a dia de manera progressiva.

En aquesta etapa en què comença el desenvolupament del llenguatge, la manera d’aprendre l’anglès es basa en cançons, jocs i activitats ordinàries. La finalitat principal és que els alumnes es familiaritzin amb els nous sons i gradualment siguin capaços de comprendre idees senzilles i expressar-se en la mesura de la maduresa.

Informació electrònica

El sistema d’agenda diària digital TokAppschool permet una comunicació directa amb el centre (observacions, biberons, menjar, descans, etc.). Això no obstant, aquest servei no reemplaça el contacte personal directe entre els pares i els educadors.

Natació

L’aigua i les activitats aquàtiques influeixen de manera significativa en el desenvolupament del nen. A Xino-Xano oferim a partir de P2 un curs de natació realitzat a les instal·lacions del Patronat Municipal d’Esports de Tarragona.

Demana Informació

Què vols saber?
Demana Info
bird

Concertar Visita

De seguida ens posarem en contacte amb vosaltres per a marcar data de la vostra visita.
Demana Visita

On estem?

Troba el teu centre Xino-Xano més proper.
Mapa